Et weekendkursus for begyndere.

Hvis du kan lide mine pasteltegninger og ville ønske, at du kunne male dem selv – så har jeg noget for dig!

Jeg har forberedt et kursus, hvor du vil blive introduceret til de grundlæggende teknikker, stilarter og former for pastelmaleri. Jeg har designet kurset således, at selv en person, der aldrig har tegnet før, kan gå hjem med helt egne kunstværker! Jeg blev forelsket i pasteller for længe siden.

Det er en fantastisk maleteknik, der også kan hjælpe dig med at opnå utrolige resultater meget hurtigt. Se på videoerne nedenfor! :)

Nordisk landskab med pasteller - en hurtig demonstration

På workshoppen får du demonstrationslektioner, hvor jeg vil male for dig. Jeg har også forberedt korte minilektioner, der guider dig gennem farver, teknikker, kompositioner og god fotoreference. Jeg har forberedt forskellige øvelser for at få dig i gang og sparke frygt for den tomme side væk! På grund af et begrænset antal deltagere kan jeg guide alle og hjælpe enhver person på det sted, hvor de er. Vi afslutter kurset med en stor fest, hvor vi vil beundre dine kunstværker, diskutere processen og sammenfatte læring.

Jeg garanterer, at du kommer hjem med færdige malerier, du kan lægge på din væg. Men vigtigst af alt kan du gå hjem og dele en historie om en nyopdaget kunstner inden i dig!

En hurtig pasteldemonstration

På workshoppen vil vi fokusere på landskabsmaleri. Du kan se få eksempler på referencebilleder nedenfor. Alle billeder taget af mig i Kolding-området. Du kan bruge mine billeder, men også medbringe dine egne inspirerende billeder.

Every artist was first an amateur

Ralph Waldo Emerson

Næste kursus: efteråret 2022

Tilmeld dig min e-mail-liste for at modtage opdateringer

da_DKDansk