Mit navn er Justyna Starostka, og dette er min kunstneriske verden. Velkommen!

Mit navn er Justyna, og jeg er en kunstner. Jeg kommer oprindeligt fra Lodz, Polen, men siden 2017 har jeg boet i Kolding, Danmark. Min rejse mod at blive kunstner var spændende. I mere end 15 år af mit liv har jeg været akademisk underviser, forsker og konsulent. Jeg har en kandidatgrad i marketing og ph.d. i design management. Jeg startede med business, der førte mig til design for endelig at opdage kunst.

Min vej til kunst

Jeg begyndte at arbejde med kunst i 2018, efter at jeg flyttede til Danmark. I juni 2020 blev jeg valgt som Årets Kunstner 2020 i Kolding Storcenter, Danmark, og i december 2020 havde jeg min første udstilling ”Nordic Dream Collection” med mine pasteltegninger i Galleri Sønderborg, Danmark. I august 2020 sluttede jeg mig til Green Streets Kolding initiativ - et lokalt marked for lokale bæredygtige landmænd, økologiske fødevareproducenter og også lokale kunstnere og designere.

Min største WHY

Min største WHY er at inspirere mennesker til at forsyne deres hjem med produkter, der er skabt lokalt, organisk og bæredygtigt. I stedet for at købe varer, masseproduceret af store virksomheder, der sender fra en anden del af verden, er min drøm at inspirere dig til at lede efter det modsatte - at lede efter produkter skabt af mennesker, der er dybt lidenskabelige for, hvad de gør. Mennesker som mig.

Mine udstillinger

Årets kunstner 2020 udstilling (28. juni 2020 - 8. august 2020), Kolding Storcenter, Danmark

Nordic Dream collection (1. december 2020 - 3. januar 2021 - i øjeblikket tilgængelig), Galleri Sønderborg, Sønderborg, Danmark

Subscribe to my newsletter:

da_DKDansk